Film er best hjemme

HIFI: DinSide har vært på hjemmekinomessa i Oslo. Vi fant en rekke nye lyd- og bilde-produkter å sikle over - også for jentene. Se designgodbitene du vil ha i stua.

Publisert
Sist oppdatert

For gutter og jenter i alle aldre er hjemmekino-messa et av årets høydepunkter. Grunnen er enkel: Dagens produkter gir nemlig ikke bare bra lyd og godt bilde – også designet er satt i fokus.

Dette tror vi er veien å gå. Smale og lekre TVer og ditto stereokomponenter kan uten tvil øke trivselsfaktoren i din bolig.

Trykk her for å gå rett til bildespesialen!

LCD & Plasma

På TV-fronten er det stadig de store, flate og tynne Plasma-skjermene som trekker mest oppmerksomhet, med de like lekre LCD-skjermene hakk i hæl. Det har vi selvsagt full forståelse for, for med Sonys nye 30-tommers LCD-TV inne til test har komplimentene haglet fra de siste ukers besøkende. NB: Testen publiseres i neste uke!

Vil du ha ny TV er for øvrig utvalget enormt. Som vanlig er det størrelsen på lommeboka som setter de største begrensningene.

Tro likevel ikke at Plasma og LCD er alt, Löewes nye bakprojeksjons-TV med DLP-teknologi vakte berettiget oppmerksomhet fra flere enn oss.

TVene fra messa ser du her.

Høyttalernirvana

Også på høyttalerfronten har design blitt satt i fokus. Stadig flere produsenter tilbyr små, lekre og plasseringsvennlige surround-høyttalere. Og smått behøver ikke lenger være ensbetydende med dvask lyd. De fleste småhøyttalerne leveres nemlig også med en aktiv subwoofer som øker intensiteten i TV-stua.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer