Fine former på Formland

Vi har besøkt Formland i Herning. Bli med på en guidet tur og se alle de spennende nyhetene.

Publisert
Sist oppdatert

Liker du design, brukskunst og interiør? Da bør du bli med på en guidet (og fotvondt-fri) tur rundt i Skandinavias største fagmesse for dette, Formland i Herning i Danmark.

Messen var åpen i fire dager, fra 1.-4. februar.

Bli med på Formland

625 utstillere

Messen i Herning er ikke åpen for publikum, men utelukkende en bransjemesse - Danmarks svar på Gave og Interiørmessen på Lillestrøm og svenske Formex.

Se trendnyheter fra Gave og Interiørmessen

Interiørtrender på svensk

Formlandmessen avholdes to ganger i året, i februar og i august. I år var det totalt 625 utstillere, herav cirka 48 utenlandske. Flere av disse er norske.

Messen har ikke bare utenlandske (og skandinaviske) utstillere, den tiltrekker også veldig mange skandinaviske butikker, som er på messen for å handle. Mange norske interiørbutikker var derfor også til stede - for å se hva som er nytt i år.

Du kan med andre ord få se smakebiter på ting som du sikkert vil komme til å se i norske interiørbutikker i løpet av våren:

Se nyheter fra kjente produsenter og designere

Designpris

I tilknytning til messen, som altså avholdes to ganger i året, kåres det også en vinner av designprisen Formland Design Award. Fem produkter var nominert, ut av 77 innsendte bidrag, men det var strandstolen Lean fra Trip Trap som stakk av med prisen (se bilde til høyre, og i bildespesialen).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer