Finesser og spesifikasjoner

Publisert
Sist oppdatert

80 GB Harddisk gir 102 timers opptak i laveste kvalitet og 17 timer i høyeste kvalitet. Opptak på harddisken kan brennes på DVD uten tap av kvalitet, forutsatt at det er tilstrekkelig plass på DVDen. Maks hastighet på brenneren er 48X.

Chase Play gjør at du "pauser" TV-sendingen. Skal du hente noe midt i fotballkampen - trykker du bare på record. Vel tilbake i sofaen trykker du bare play, og ser på opptaket mens spilleren fortsetter å ta opp sendingen. Dermed går du ikke glipp av et eneste bilde.

To ting på en gang på samme plate. Samtidig opptak og avspilling gjør at du kan se gårsdagens opptak (som ligger på DVD-plata) mens du gjør et opptak i dag (på samme plate). Du kan selvsagt også gjøre dette fra/til harddisk.

Disc History gir deg informasjon om hva som ligger på de 30 sist brukte opptaksplater. Du ser enkelt hvor mye kapasitet det er på plata, uten å sette plata i spilleren

Ikke lineært opptak på plate. Hvis du f.eks. sletter 3x20min kan du fylle på med en hel time. På +RW systemet kan du kun fylle opp med 3 slotter a 20 min.

DV inn/utgang for videokamera. Du kan overføre filmen inn i opptakeren, for redigering og brenne på DVD, og/eller sende den tilbake til kameraet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer