Finn bolig på Twitter

Nytt prøveprosjekt fra Finn Lab.

Nå kan du følge boligmarkedet i ulike bydeler i Oslo på Twitter.  Foto: Twitter.com
Nå kan du følge boligmarkedet i ulike bydeler i Oslo på Twitter. Foto: Twitter.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du litt ekstra interessert i boligmarkedet der du bor? Finn Labs har lansert nok et prøveprosjekt der Finn-annonser publiseres på Twitter, fordelt på geografiske regioner. I prøveperioden er det boliger i Oslo som legges ut.

Du kan følge aktuelle områder, for eksempel Sagene eller Bislett, og få live oppdatering når noe rører seg i det området du er interessert i. Er du på Twitter, kan du følge din bydel eller interessante områder - eller du kan gå inn via denne lenken for å se hvordan det ser ut for Bislett.

- Dette er et ganske åpenbart eksperiment. Vi prøver å distribuere annonser på denne måten, og lodder altså interessen, sier mannen bak tjenesten, Erlend Schei i Finn Labs, til DinSide.

Tidligere i sommer lanserte Finn Lab en ny tjeneste som viser hvor boligmarkedet er hetest. Også denne er fortsatt på beta-stadiet, men du kan selvsagt sjekke tjenesten ut allerede nå.

Uten filter

Vårt førstenntrykk er blandet. Vi fant frem til Bislett, men måtte helt ned til tredje twitring før vi fant en bolig som faktisk lå på Bislett. For den øverste meldingen handlet om en leilighet på Frogner, den neste på Majorstuen. Det kan synes som om det følger Finns vanlige kategorier for boligsøk i Oslo, noe mannen bak eksperimentet bekrefter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer