Finn boligprisen med DinSide

DinSides boligkalkulator er Norges desidert beste applikasjon for å beregne markedsverdien av boliger.

Publisert
Sist oppdatert

Applikasjonen er nyttig både når du skal finne ut hva din egen bolig er verdt og som pekepinn på hva du bør betale for en bolig.

Fra nå av er du altså ikke prisgitt upresise eiendomsmeglere. DinSides verdivurdering er basert på fakta om boligmarkedet akkurat nå:

Applikasjonen søker nemlig etter boliger som er til salgs eller nylig er solgt blant alle boligannonsene hos gigantene Tinde og Finn. Totalt utgjør dette rundt 15.000 boliger. Du oppgir sentral informasjon som boligtype, boareal, standard, gatenavn, postnummer, antall rom, fellesgjeld, etasje, lys-, utsikts- og støyforhold.

Slik funker den

Enklere enn dette kan det knapt bli: Bor du for eksempel i Markveien på Grünerløkka i Oslo, taster du først inn gatenavnet og postnummeret (0550). Deretter oppgir du at...

du bor i leilighetdet er en 3-roms leilighetboarealet er 78 kvadratmeterdet er 100.000 kroner i fellesgjeld på leilighetendu bor i 3. etasjedet er middels lysforholdutsiktsforholdene er under middels støyforholdene er middels veldig bra beliggenhet i forhold til butikker etc.standarden på boligen er middelsdu ikke har garasje eller heis, men balkong

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer