Finn DIN rimeligste bank!

DinSide har samlet rentevilkårene til over over 100 banker i Boliglånskalkulatoren!

Publisert

Vi hører at banken senker renten med et kvart prosentpoeng og at de øker sine gebyrer. Men hva betyr slike forskjeller for din privatøkonomi? Er det så mange kroner jeg sparer eller tjener at det er noen vits i å bytte bank?

Og hvilken bank er forresten billigst? Hvordan ligger min bank an?

Om jeg nå vil bytte, hvordan går jeg frem?

Boliglånskalkulatoren

Disse tingene har DinSide forøkt å gjøre enklere med Boliglånskalkulatoren. (For dem som foretrekker en enkel liste, har vi også en slik).

I Boliglånskalkulatoren oppgir du hvilken bank du bruker idag. Kalkulatoren kjenner renten i din bank. Når du trykker på klnappen "Finn billigste", finner kalkulatoren den billigste banken for deg. Om dette ikke er den banken du allerede bruker, oppgir kalkulatoren hva du kan spare på å bytte bank.

Kalkulatoren tar hensyn til at du må betale nytt etableringsgebyr, og den tar også hensyn til termingebytere. Begge disse gebyrene er med i prisen.

Boliglånskalkulatoren regner besparelser alle veier:Du kan beregne hva du sparer i måneden på å flytte lånetDu kan beregne hvor mye mer du kan låne i den billigste banken for det samme beløpet pr. måned som du betaler idagDu kan beregne hvor mye lavere renten er i den billigste bankenDu kan beregne hvor mye kortere tid det vil ta å betale tilbake et lån i den billigste banken, gitt at du fortsatt betaler samme beløp per måned

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.