Finn håndverkere på SMS

Det er slutt på lange ringerunder og endeløs venting om du trenger håndverkere. Nå har Håndverkerformidling opprettet en jobbsøketjeneste, der ditt oppdrag blir sendt ut til alle registrerte håndverkere i din region, som så vil ta kontakt med deg med sitt tilbud. Det er nesten for godt til å være sant.

Noen ganger er det veldig greit å få fagfolk til å gjøre jobben for deg.
Noen ganger er det veldig greit å få fagfolk til å gjøre jobben for deg. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det hele er såre enkelt: Du som oppdragsgiver registrerer hvilken type oppdrag du ønsker utført på internett, for eksempel montere et kjøkken. Denne meldingen vil da automatisk bli sendt på SMS til alle som er registrert som snekkere hos Håndverkerformidling.

Tanken er så at førstemann til mølla - eller eventuelt den som gir det beste tilbudet til kunden - tar jobben.

Håndverkerformidlingen garanterer, på vegne av sine registrerte brukere, at når man leier en medarbeider fra Håndverkerformidling er alt inkludert i timeprisen - alle avgifter, feriepenger og arbeidsskadeforsikring.

Tjenesten er gratis for deg som oppdragsgiver, men mottaker, det vil si håndverkeren, betaler en innmeldingsavgift, i tillegg til en avgift per mottatt melding.

På håndverkernes betingelser

- Tjenesten bygger vår erfaring med at langt de fleste håndverkere kommuniserer til daglig gjennom bruk av mobiltelefon, sier daglig leder i Håndverkerformidling Kenneth Holter.

Det at håndverkerne får alle utlyste jobber direkte på mobilen gjør at de har sjansen til å svare på mulighetene når de dukker opp. En jobbsøkertjeneste på Internett ville for eksempel ikke fungere like bra, da håndtverkerne, logisk nok, ikke sitter foran PCen hele dagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer