Finn hyttedrømmen på nettet

Det er lettere å finne den beste hytteeiendommen på internett enn i avisene.

Publisert

Hytter omsettes tregere enn vanlige boliger. Dette gjør internett godt egnet til visning av slike eiendommer. Her kan du finne mange samtidig, ikke bare de som har kommet på markedet den siste tiden, slik tilfellet ofte er i avisene.

Lite i avisene

Selv om november ikke er kjent som den mest aktive hyttemåneden er det et jevnt tilsig av ledige objekter. Og skal du gjøre et hyttekupp kan dette være rett tid å handle. Slapseføre og mørke kvelder gjør nemlig sitt til at den jevne hyttekjøper heller holder seg hjemme i vente på våren. Og det finnes en god del du kan kikke på. I torsdagens utgave av Aftenposten annonseres 24 hytter/hyttetomter og andre fritidseiendommer fra store deler av Sør-Norge. For to uker siden var tilsvarende antall annonser 22. Ikke store tall i forhold til hva du kan finne på internett.

Mange på nett

Både på Eiendomsnett, Meglernett og FINN foruten flere mindre sider fra meglere og firmaer kan du boltre deg i annonser og prospekter for fritidseiendommer. På FINN ligger mange av de samme annonsene som du kan lese i de store regionavisene (Aftenposten, Fædrelandsvennen, Stavanger Aftenblad, Bergens Tidende og Adresseavisen) samt SOL. Her skal du også kunne finne prospekter fra meglere, selv om det ikke var noen å se i vårt søk torsdag 19.11. Ved dette søket fikk vi hele 75 treff fra store deler av Sør-Norge. Hos Meglernett fikk vi 160 treff med prospekter fra hele landet. Dette er eiendommer som selges gjennom statsautoriserte eiendomsmeglere. På Eiendomsnett gir et tilsvarende søk hele 376 eiendommer i Norge som ikke er solgt. Dette er også prospekter fra meglere og advokater.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer