Finner håndverkere for deg

En ny byggeportal skal gjøre det lettere å få tak i håndverkere.

Finner håndverkere for deg
Publisert
Sist oppdatert

Den danske portalen gratisbyggetilbud.dk har utvidet til Norge.

Gratisbyggetilbud.no er en portal som skal hjelpe deg med å innhente kvalifiserte tilbud fra kompetente norske håndverksvirksomheter på en enkel måte.

- Ingen oppdrag er for små og ingen for store, sier administrerende direktør Henrik Naalsund til DinSide.no.

Gratisbyggetilbud.no skal knytte til seg et nettverk av entrepenører, elektrikere, malere, murere, tømrere og rørleggere som tar ulike typer oppdrag. Portalen tilbyr også gratis rådgivning om problemstillinger knyttet til boligprosjektet ditt.

- Du går til nettstedet og sender inn din forespørsel. Du kan beskrive byggeprosjektet så detaljert du vil, og du kan også laste opp filer og bilder av det som skal gjøres, forklarer Naalsund.

Personlig oppfølging

Deretter skal kunden motta opptil tre tilbud fra håndverksvirksomheter som kan påta seg oppgaven og har de nødvendige ressursene til rådighet.

- Når vi har sett på forespørselen, ringer vi kunden med noen oppfølgingsspørsmål. Skal prosjektet involvere en arkitekt? Er det noe mer som skal gjøres før håndverkerne begynner? Senere ringer vi for å forsikre oss om at kunden har fått de tilbudene han/hun skal motta, sier Naalsund.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer