Fjernkontroll & høyttalere

Dessverre kom vi ikke helt overens med fjernkontrollen.

Publisert
Sist oppdatert

Utgangspunktet lovte godt; fjernkontrollen har en tyngde som gjør at den intuitivt føles solid. Dessverre holdt det ikke helt inn.

Dårlig respons

Det mest irriterende er at rekkevidden på fjernkontrollen ikke er god nok. I praksis betyr det at du må sikte nøyaktig på TVen for at dine kommandoer fra sofakroken skal bli fulgt. Hyppige batteriskifter hjalp heller ikke på problemet. Vi synes også at knappene var noe glatte.

På en TV i denne prisklassen forventer man ikke slike problemer. Nå kan det selvsagt hende at vår fjernkontroll hadde fått et par smeller før vi slo kloa i den. Vi anbefaler likevel at du dobbeltsjekker dette i butikken før du tar med deg TVen hjem.

Pirk

Vi skulle også ønske oss at kontrollen hadde vært programmerbar, i følge bruksanvisningen styrer den bare produkter fra Grundig. I tillegg savner vi som vanlig bakgrunnsbelysning på fjernkontrollen. Dette er det imidlertid ingen av konkurrentene som har heller, så vi har ikke trukket for dette.

Høyttalerne

Du kan velge mellom flere lydbilder på TVen: Pop, klassisk, vokal, rock, jazz eller egendefinert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer