Fjernkontroll og høyttalere

Publisert
Sist oppdatert
PIP-FUNKSJON: Her surfer vi på nettet, samtidig som vi ser på TV. Men hvilken knapp var det vi skulle trykke på for å forstørre TV-bildet igjen?
PIP-FUNKSJON: Her surfer vi på nettet, samtidig som vi ser på TV. Men hvilken knapp var det vi skulle trykke på for å forstørre TV-bildet igjen? Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Høyttalerne er sideplassert på denne LCD-TVen. Til vanlig TV-bruk er stereolyden fra høyttalerne helt grei. For deg som ser mye på film eller vil høre høy musikk på den innebygde radioen, er det imidlertid ikke så mye å skryte av.

Da vi så film eller satte i gang en DVD-plate, kjørte vi som vanlig lyden gjennom forsterkeren. For filmelskere med surroundanlegg er dette det udiskutable valget.

Fjernkontrollen

Fjernkontrollen som følger med ligger godt i hånden, og knappene gir god respons når du trykker på dem.

Den lave vekten gir imidlertid en anelse plastfølelse, her er storebroren på 30-tommer klart bedre utstyrt.

På plussiden noterer vi at kontrollen har mange praktiske hurtigtaster, som sparer deg for unødig leting gjennom menyene.

Ikke programmerbar

Fjernkontroll og høyttalere


Fjernkontrollen kan styre DVD og videospillere fra Philips, men det ser ikke ut til at det er mulig å programmere den til å ta andre merker. Det er litt irriterende for deg som allerede har nok av fjernkontroller å holde styr på.

Vi savner også bakgrunnsbelysning på fjernkontrollen. Alle som har prøvd å finne riktig knapp på fjernkontrollen i en mørklagt TV-stue vet nøyaktig hva vi mener.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer