Fjernkontroll og høyttalere

Vi har sagt det før, og vi sier det igjen: En billig fjernkontroll kan ødelegge et godt førsteinntrykk. Det slipper du her. Men hva med lyden?

Publisert
Sist oppdatert

Høyttalerne ligger under selve LCD-skjermen, og klarer faktisk å få fram smilet. Til vanlig TV-bruk er stereolyden fra høyttalerne mer enn god nok, og de tåler en god del bass uten at lyden blir grøtete. Det gir pluss i margen.

Da vi så film eller satte i gang en DVD-plate, kjørte vi imidlertid lyden gjennom forsterkeren. For filmelskere med surroundanlegg er dette det udiskutable valget.

Fjernkontrollen

Fjernkontrollen som følger med kalles Beo4, og har en tyngde som gjør at den føles meget solid. Fjernkontrollen er stor, det vil si lang og slank, men ligger likevel godt i hånden. Knappene gir også god respons når du trykker på dem.

Ikke programmerbar

Fjernkontrollen kan styre andre B&O-komponenter, men det virker ikke som om det er mulig å programmere den til å ta andre merker. Det er litt irriterende for deg som allerede har nok av fjernkontroller å holde styr på.

Vi savner også bakgrunnsbelysning på fjernkontrollen. Alle som har prøvd å finne riktig knapp på fjernkontrollen i en mørklagt TV-stue vet nøyaktig hva vi mener.Trykk her for å se konklusjonen,

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer