Fjernkontroll og høyttalere

Vi har sagt det før, og vi sier det igjen: En billig fjernkontroll kan ødelegge et godt førsteinntrykk. Det slipper du her. Men hva med lyden?

Publisert
Sist oppdatert
Med Stand i displayet er det enkelt å vri TV-skjermen.
Med Stand i displayet er det enkelt å vri TV-skjermen. Vis mer
Hvilken knapp var det igjen?
Hvilken knapp var det igjen? Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Høyttalerne ligger under selve LCD-skjermen, og klarer faktisk å få fram smilet. Til vanlig TV-bruk er stereolyden fra høyttalerne mer enn god nok, og de tåler en god del bass uten at lyden blir grøtete. Det gir pluss i margen.

Da vi så film eller satte i gang en DVD-plate, kjørte vi imidlertid lyden gjennom forsterkeren. For filmelskere med surroundanlegg er dette det udiskutable valget.

Fjernkontrollen

Fjernkontrollen som følger med kalles Beo4, og har en tyngde som gjør at den føles meget solid. Fjernkontrollen er stor, det vil si lang og slank, men ligger likevel godt i hånden. Knappene gir også god respons når du trykker på dem.

Ikke programmerbar

Fjernkontrollen kan styre andre B&O-komponenter, men det virker ikke som om det er mulig å programmere den til å ta andre merker. Det er litt irriterende for deg som allerede har nok av fjernkontroller å holde styr på.

Vi savner også bakgrunnsbelysning på fjernkontrollen. Alle som har prøvd å finne riktig knapp på fjernkontrollen i en mørklagt TV-stue vet nøyaktig hva vi mener.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer