Fjernkontroll og høyttalerne

Vi er litt skuffet over fjernkontrollen, men desto mer fornøyd med høyttalerne.

Publisert
Sist oppdatert
Fjernkontroll og høyttalerne
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Høyttalerne ligger i en separat eske når du får TVen.

Velger du å feste TVen på veggen kan du enten feste høyttalerne i TVens kabinett, eller la dem henge frittstående på veggen. Bruker du den medfølgende TV-foten kan du i tillegg få kjøpt matchende høyttalerstativ. Denne fleksibiliteten gir pluss i vår bok.

God lyd

Vi ble positivt overrasket av de lange og slanke høyttalerne. Ikke bare ser de bra ut – de låter bra også. Til vanlig TV-bruk er stereolyden fra TV-høyttalerne langt bedre enn vi har vært vant til.

Når vi så filmer eller satte i gang en DVD-plate kjørte vi imidlertid lyden gjennom forsterkeren. For filmelskere med surroundanlegg er dette det udiskutable valget.

Fjernkontrollen

Den første ripen i lakken kommer når vi pakker fram fjernkontrollen. Den ligger riktignok godt i hånden, men føles ikke like solid og eksklusiv som fjernkontrollene til Philips og Sony-modellene.

Siden resten av TVen gir et så solid inntrykk er dette synd. På en TV i denne prisklassen forventer man å kjenne følelsen av eksklusivitet på alle områder.

Knappene på fjernkontrollen gir imidlertid god respons når du trykker på dem, og Hitachi fortjener skryt for alle hurtigtastene de har lagt inn.

Ikke programmerbar

Fjernkontroll og høyttalerne


Selv om du kan styre basisfunksjonene på video- og dvd-spillere fra Hitachi, støttes ingen andre merker. Vi prøvde dette på vår gamle Hitachi-video, men syntes løsningen var noe tungvint. For å styre videoen må du nemlig holde nede VCR-knappen samtidig som du trykker på play eller stopp.

Fjernkontrollen mangler også bakgrunnsopplysning. Alle som har prøvd å finne riktig knapp på fjernkontrollen under sene filmkvelder vet hvor viktig denne funksjonen er.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer