Fjernkontroll og høyttalerne

Vi er litt skuffet over fjernkontrollen, men desto mer fornøyd med høyttalerne.

Publisert
Sist oppdatert

Høyttalerne ligger i en separat eske når du får TVen.

Velger du å feste TVen på veggen kan du enten feste høyttalerne i TVens kabinett, eller la dem henge frittstående på veggen. Bruker du den medfølgende TV-foten kan du i tillegg få kjøpt matchende høyttalerstativ. Denne fleksibiliteten gir pluss i vår bok.

God lyd

Vi ble positivt overrasket av de lange og slanke høyttalerne. Ikke bare ser de bra ut – de låter bra også. Til vanlig TV-bruk er stereolyden fra TV-høyttalerne langt bedre enn vi har vært vant til.

Når vi så filmer eller satte i gang en DVD-plate kjørte vi imidlertid lyden gjennom forsterkeren. For filmelskere med surroundanlegg er dette det udiskutable valget.

Fjernkontrollen

Den første ripen i lakken kommer når vi pakker fram fjernkontrollen. Den ligger riktignok godt i hånden, men føles ikke like solid og eksklusiv som fjernkontrollene til Philips og Sony-modellene.

Siden resten av TVen gir et så solid inntrykk er dette synd. På en TV i denne prisklassen forventer man å kjenne følelsen av eksklusivitet på alle områder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer