Fleksibelt til baderommet

Barnebadekaret som kan klappes sammen, for småbarnsforeldre med plassproblemer på badet.

Flexi Bath kommer i en rekke friske fargekombinasjoner, i tillegg til mer nøytrale varianter.  Foto: Produsenten
Flexi Bath kommer i en rekke friske fargekombinasjoner, i tillegg til mer nøytrale varianter. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det begynte med irritasjon over plassmangel på baderommet. Tre år og en million dollar senere er løsningen klar: Flexi Bath. Et sammenleggbart badekar for småbarn. Og nyvinningen ble nylig tildelt den danske utmerkelsen Formland Design Award.

Høstens vinner: Smart sak til kaffeelskeren

- Jeg hadde et problem med at babybadekaret tok for mye plass, samtidig som vi hadde et lite badeværelse. Så jeg tenkte at dersom man kunne klappe det sammen hadde det vært enkelt å gjemme unna, sier designer Niels Peter Estrup fra A Real Cool World i en pressemelding.

- Det har været avgjørende for oss at produktet er miljøvennlig, beredyktig og produsert lokalt under riktige forhold. Kostnaden for å produsere badekaret er den samme, enten det skjer i Danmark eller Kina, så valget falt naturlig på en dansk fabrikk.

Passer på varmen

Karet har også en kjekk liten funksjon som hjelper deg å passe på temperaturen. Proppen er varmefølsom, og skifter farge når temperaturen overstiger 36 grader.

Hvor får du kjøpt?

I første omgang lanseres karet i Danmark. Det kommer i butikk i begynnelsen av mars, med en veleidende pris på 269 danske kroner. Dette tilsvarer 315 norske kroner, ifølge DinSides Valutakalkulator.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer