Philips Hue

Flere Bluetooth-pærer fra Hue

Signify lanserte nye lyspærer i «Edison»-stil, to smarte tilbehør og flere lamper.

STEMINGSPÆRER: Filament er en helt ny serie fra Philips Hue og har samme uttrykk som de tradisjonelle glødepærene. Foto: Signify
STEMINGSPÆRER: Filament er en helt ny serie fra Philips Hue og har samme uttrykk som de tradisjonelle glødepærene. Foto: Signify Vis mer
Publisert

BERLIN: Selv om selskapet faktisk ikke var til stede på messegulvet, var Signify på plass i Berlin for å vise frem sine nye produkter.

Signify er selskapet bak de populære smarte lyspærene, Philips Hue, og de følger opp sommerlanseringen med introduksjonen av flere lyspærer som kan styres via Bluetooth.

Hue Filament er en serie med tre lyspærer som blander LED-teknologi med uttrykket fra de gamle glødepærene, som for lengst er på vei ut. Pærene avgir et varmt lys, men det er ikke mulig å styre farge eller -temperatur.

Appene setter du opp og styrer enten via den vanlige Philips Hue-appen eller Bluetooth-appen til Hue.

Nye Philips Hue Go får Bluetooth og lanseres i høst.
Nye Philips Hue Go får Bluetooth og lanseres i høst. Vis mer

Smart tilbehør

Signify har også annonsert to nye tilbehør til Hue-systemet: Smart Plug og Smart Button. Førstnevnte er en smartkontakt slik at du kan styre lamper og andre ting gjennom Hue-systemet ditt, og blir et alternativ til Ikea Trådfri Adapter og Clas Ohlsons smartkontakt.

Smart Plug. Her med amerikansk kontakt, men den kommer også til Norge.
Smart Plug. Her med amerikansk kontakt, men den kommer også til Norge. Vis mer

Smart Button er en liten knapp som kan brukes for å styre Hue-belysningen din på flere forskjellige måter. Ett klikk kan skru av og på belysningen, men ved å holde knappen inne kan du dimme lyspærene opp og ned.

Du kan også tilpasse Smart Button slik at når du trykker på knappen, får du et visst lysoppsett avhengig av tidspunkt på dagen.

Smart Button kan styre Hue-pærene dine.
Smart Button kan styre Hue-pærene dine. Vis mer

Button har ikke Bluetooth-støtte, men hvis du ønsker å styre den direkte utenom Hue-appen, kan du konfigurere Button med opptil ti lyspærer gjennom Zigbee.

Dessverre blir ikke Smart Button tilgjengelig i Norge i første omgang.

To nye lamper, innfelte spotter med GU10-sokkel og en oppdatert Hue Go-lampe stod også menyen.

Alle produktene forventes i butikker fra oktober og videre utover høsten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer