Philips Hue

Flere Bluetooth-pærer fra Hue

Signify lanserte nye lyspærer i «Edison»-stil, to smarte tilbehør og flere lamper.

STEMINGSPÆRER: Filament er en helt ny serie fra Philips Hue og har samme uttrykk som de tradisjonelle glødepærene. Foto: Signify
STEMINGSPÆRER: Filament er en helt ny serie fra Philips Hue og har samme uttrykk som de tradisjonelle glødepærene. Foto: Signify Vis mer
Publisert

BERLIN: Selv om selskapet faktisk ikke var til stede på messegulvet, var Signify på plass i Berlin for å vise frem sine nye produkter.

Signify er selskapet bak de populære smarte lyspærene, Philips Hue, og de følger opp sommerlanseringen med introduksjonen av flere lyspærer som kan styres via Bluetooth.

Hue Filament er en serie med tre lyspærer som blander LED-teknologi med uttrykket fra de gamle glødepærene, som for lengst er på vei ut. Pærene avgir et varmt lys, men det er ikke mulig å styre farge eller -temperatur.

Appene setter du opp og styrer enten via den vanlige Philips Hue-appen eller Bluetooth-appen til Hue.

Smart tilbehør

Signify har også annonsert to nye tilbehør til Hue-systemet: Smart Plug og Smart Button. Førstnevnte er en smartkontakt slik at du kan styre lamper og andre ting gjennom Hue-systemet ditt, og blir et alternativ til Ikea Trådfri Adapter og Clas Ohlsons smartkontakt.

Smart Button er en liten knapp som kan brukes for å styre Hue-belysningen din på flere forskjellige måter. Ett klikk kan skru av og på belysningen, men ved å holde knappen inne kan du dimme lyspærene opp og ned.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer