Innbrudd

Flere innbrudd: – Ring politiet

Forsikringsselskapet If melder om at det har vært flere innbrudd og tyverier nattestid i Oslo-området.

INNBRUDDSTYVER: Det er meldt om flere innbrudd og tyver på natta ulike steder på Østlandet. Illustrasjonsbilde: Pexels
INNBRUDDSTYVER: Det er meldt om flere innbrudd og tyver på natta ulike steder på Østlandet. Illustrasjonsbilde: Pexels Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste ukene har politiet i Bærum fått flere telefoner om observasjoner av mistenkelige personer som snoker rundt i nabolag på natta, melder Budstikka.

Det har også vært innbrudd og tyverier på natta i blant annet Moss, Drammen, Askim, Dal og Halden, skriver forsikringsselskapet If i en pressemelding.

- Dersom du ser mistenkelig oppførsel som du tror kan være knyttet til krim, bør du ringe politiet raskt. Av hensyn til din egen sikkerhet fraråder vi at du tar kontakt med den eller de du ser - eller griper inn selv, forteller kommunikasjonssjef Sigmund Clementz i forsikringsselskapet If, i pressemeldingen.

Det er dog for tidlig å si noe om vi står overfor en innbruddsbølge og om det er sammenheng mellom en del av tyveriene i det siste.

Flere metoder

Vi har tidligere advart mot at innbruddstyver har flere metoder for å finne ut om du er hjemme.

Har du opplevd å få en mynt, stein eller kvist på trappa? Det er noen av tegnene du bør se etter, enten du har tenkt deg på reise eller ikke.

Politiet fortalte også den gang at de har opplevd at tyver ringer hjem til potensielle ofre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer