Flere nye drømmehus

Eneboligen er fremdeles de flestes boligdrøm. Her kan du se flere av de nye boligtypene som er kommet på markedet.

Publisert
Sist oppdatert

- Det er fremdeles nostalgien som teller når nordmenn skal bygge sitt eget hus. Tross det ser vi likevel at markedet for et mer moderne design øker, sier Irlinn Tystad, markedssjef i Mesterhus.

Vi har bedt en rekke av de største husprodusentene i Norge om å vise oss de nyutviklingene de har gjort på husfronten det seneste året. Dette gjelder da de standardiserte ferdighusene/eneboligene man får kjøpt hos husprodusentene.

Denne artikkelen ble publisert første gang for et par uker siden. Siden den gangen har også Norgeshus kommet med sine nye hus. Disse ligger nå som de første bildene i bildespesialen.

TRYKK HER FOR Å GÅ DIREKTE TIL BILDESPESIALEN MED DE NYE HUSTYPENE

NB. Legg merke til hvilke(t) hus du synes er finest, og stem på det/dem i stem-objektet nedenfor. - Vær oppmerksom på at denne avstemningen ikke er reell for Norgeshus da de først har kommet med i stem-objektet nå.

Mange av de nyutviklede husene representerer en mer moderne stil enn det som tidligere var vanlig, men det tegnes fremdeles også mange hus ut fra de mer tradisjonelle prinsippene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.