Flere syke baderom

Det strømmer inn med bidrag fra lesere som sårt trenger å vinne baderomsmaterialer for 70.000 kroner! Bli med og stem frem din favoritt!

Publisert
Sist oppdatert

Vi burde egentlig blitt litt trist - for det strømmer virkelig inn med bilder av ikke helt friske bad som håper å vinne konkurransen om hvem som har Norges styggeste bad.

Se ukens finalister her

Er det noe attraktivt å ha, da?

Vi tipper det: I samarbeid med Litex våtromssystem har vi nemlig gleden av å gi bort en drømmepakke av en premie, verdt 70.000 kroner, til den som har Norges styggeste baderom. Les mer om premien, og hvordan du deltar her

Midt oppe i all elendigheten var bildet på forsiden et klart lyspunkt. Det er kanskje ikke pent, det er kanskje ikke stort, men jammen smiler ikke badeenglene som om de skulle vært på Norges vakreste spa-anlegg.

Vi har samlet en rekke bilder fra alle finalistene i en stor bildespesial, og under er små varianter for dem som trenger litt hjelp på hukommelsen.

Så klikk deg gjennom bildespesialen og stem frem din favoritt!

STOR BILDESPESIAL: Andre delfinale

Alternativ 1

Alternativ 2

Alternativ 3

Alternativ 4

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer