Flere TV-er - hvilket abonnement?

Er det i det hele tatt mulig å sammenligne?

Flere TV-er - hvilket abonnement?
Publisert
Sist oppdatert

Å velge TV-apparat er vanskelig nok, men å velge leverandør av TV-signaler er en minst like stor utfordring, hvis man da har noe valg.

Når man i tillegg skal ha noe litt mer komplisert enn en grunnpakke blir valget enda vanskeligere. Ønsker du flere TV-er? Flere forskjellige abonnementer? Opptaksmuligheter?

Hvor man bor er også en viktig del av bildet. Hvis man bor i et borettslag eller sameie med fellesavtale er det gjerne prismessige fordeler, men heller ikke mulighet til å velge en annen leverandør. Har man enebolig og ingen å dele utgifter med, stiller man friere, men uten felleskapets fordeler.

Montere parabol? Slik gjør du det selv

Hva skal man sammenligne?

Det frie markedet er på en måte en illusjon når det man kan velge mellom ikke er mulig å sammenligne. Men det er også bra å kunne velge forskjellige varianter av et tilbud, det er ikke alle som ønsker full pakke.

Derfor har hver leverandør forskjellige pakker, men de inneholder ikke det samme som de andre leverandørene tilbyr. Da blir det vrient å sammenligne priser.

Enda mer komplisert blir det når du vil ha flere TV-er i huset. Spesielt hvis disse ikke skal ha samme kanalpakke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer