Flott bildekvalitet og praktiske finesser

De fleste flatTVene er meget kresne på kvaliteten fra inngangssignalene, og eiere av et digitalt parabol- eller kabelanlegg har derfor en klar fordel. Men også ved rene analoge signaler overbeviser denne Philipsen.

Publisert
Sist oppdatert

Selv på vårt gamle kabelanlegg klarte TVen å varte opp med gode TV-bilder. Nå har selvsagt størrelsen en del å si: Det er lettere å få et bra TV-bilde på en 32-tommer, enn på en 42-tommer. Vi noterer likevel at Philipsen ikke på langt nær er så kresen på signalkvaliteten som konkurrentene fra Sharp, LG og Fujitsu-Siemens.

Det som skal være svart er det, samtidig som det ikke går på bekostning av detaljnivået og fargespekteret forøvrig.

Bildeteknologi

Philipsen er utstyrt med ulike bildeforbedringsteknologier, som pixel plus 2, digital crystal clear og digital natural motion. Formålet er selvsagt å gi skarpere bilder, og da spesielt ved raske bevegelser.

Vi har generelt vært litt skeptiske til TV-selskapenes selvskryt på dette punktet, ofte er det mange fine ord og forkortelser med liten betydning. Nå tyder likevel ting på at selskapene begynner å få dreis på teknologien. Ett godt eksempel på det er oppdateringsproblemet som mange flat-TVer sliter med. Sammenlignet med konkurrentene er nemlig tendensen til hakkete TV-bilder ved raske bevegelser minimalt på denne modellen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer