Leketøy satt fast i munnen:

Foreldre reagerer: - Skummelt

Flere foreldre reagerer på barneleke etter å ha observert størrelsen på klossene.

SKREMT: Anita Bakke har pakket bort den gule klossen som sønnen satt fast i munnen da han lekte med dem. Foto: Privat
SKREMT: Anita Bakke har pakket bort den gule klossen som sønnen satt fast i munnen da han lekte med dem. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Anita Bakke opplevde at sønnen på 13,5 måneder fikk en forsinket bursdagsgave for et par dager tilbake, opplevde hun å bli veldig skremt.

- Han lekte med leka på gulvet mens jeg la sammen klær, så hørte jeg plutselig at han fikk panikk. Da så jeg at han hadde fått hele klossen langt inn i munnen, forteller Bakke til DinSide.

Fra ett år

Det var en Way2Play-aktivitetskube kjøpt på Ringo Mosseporten i Moss, som sønnen lekte med. Bakke forklarer at hele klossen sto fast innenfor tennene, og at kjeven sto i spenn.

- Jeg fikk lirket en finger bak og vippet den ut, men det var skummelt da jeg var redd for å dytte den enda lenger bak.

Hun hadde tenkt over at klossene var mindre enn de andre familien har, men tenkte at det var gjort en vurdering fra produsent, importør og salgssted, siden leken var merket med «12 mnd +»

- Neste gang skal jeg følge magefølelsen og plukke vekk deler jeg er usikker på, sier hun nå.

Får støtte

Det var i Facebook-gruppen «Mammaklubb for bra damer», med 21 500 medlemmer, at Anita Bakke først gjorde oppmerksom om leken og hendelsen. Der møter hun flere som er enige:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer