Forleng sommervarmen

Lag din egen indian summer: Med en terrassevarmer kan du fremdeles nyte lange kvelder i hagen eller på balkongen, selv om sommervarmen forlater landet.

Publisert
Sist oppdatert

Forleng sommeren

Synes du den norske sommeren er for kort? Det er du garantert ikke alene om. Den lyse årstiden forlater oss snart, men du kan få utesesongen til å vare litt lenger ved ta i bruk en terrassevarmer.

Har du en markise i tillegg, slik at du sitter i ly for vinden, og noen gode pledd, er det ingen grunn til at du ikke kan sitte ute en måned eller to til.

Det finnes tre forskjellige typer terrassevarmere: Gass, infrarød og elektrisk. Sjekk bilder og priser her!

Infrarød: Klar vinner

Ifølge Inge Thorsen, kategoriassistent i Expert, er dommen klar: Det mest effektive for å forlenge sommersesongen er infrarøde terrassevarmere som sender i det kortbølgete spekteret.- Varmen som avgis fra lamper med korte, infrarøde bølger lar seg ikke påvirke av vind og vær, og trekk i luften, begrunner Thorsen førstevalget med.

- Vi kan jo telle hvor mange vindstille sommerkvelder vi har i Norge, det er ikke mange!

Thorsen forklarer at infrarød varme i kortbølgefeltet går rett gjennom vind og vær til den treffer det objektet den skal varme. - Derfor er den veldig behagelig, sier han. I tillegg er det energieffektivt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer