Ikea Vappeby:

Først med ny Spotify-funksjon

Og den kan lyse, om ikke så veldig sterkt.

FØRST: Ikeas nye Vappeby-høyttaler kan lyse og er den første høyttaleren med Spotify Tap. Foto: Ikea
FØRST: Ikeas nye Vappeby-høyttaler kan lyse og er den første høyttaleren med Spotify Tap. Foto: Ikea Vis mer
Publisert

Ikea har nettopp lansert et nytt produkt, og nok en gang er det en kombinasjon av en høyttaler og en lampe.

Modellen Vappeby følger dog ikke i fotsporene til tidligere modeller i Symfonisk-serien, som er laget i samarbeid med Sonos, men er en «vanlig» Bluetooth-høyttaler som også kan lyse.

Ikke at du kan forvente allverdens til lys fra Vappeby - oppgitt lysstyrke er bare på 20 lumen, så dette lyset er mer til dekorasjon enn til reell nytte.

Spotify Tap

Funksjonen Spotify Tap har vi sett på et utvalg hodetelefoner og ørepropper, men Vappeby er den første høyttaleren som har funksjonen.

Det betyr at den har en knapp du kan trykke på, og som da bare fortsetter der du slapp sist du hørte på Spotify slik at du slipper å fiske frem mobilen. I tillegg kan du trykke på den ytterligere en gang for å få en ny sang, der Spotifys algoritmer da prøver å plukke sanger det antas at du vil like, basert på tidligere lyttehistorikk.

Dog ser det ikke ut til at høyttaleren har muligheten til å hoppe til neste sang i en spilleliste. Du kan pause/spille musikk ved å trykke inn volumbryteren og vri på den for å justere volumet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer