Fotballtipping på TVen

DIGITAL-TV: Nå kan du spille på langoddsen mens du sitter i sofakroken. Men foreløpig har tjenesten store begrensninger.

Nå du kan du gjøre alt fra sofakroken. Foto: tg
Nå du kan du gjøre alt fra sofakroken. Foto: tg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norsk Tipping gir nå TV-seerne muligheten til å spille på Langoddsen fra sofakroken, skriver vår søsterpublikasjon Propaganda i dag. Dessverre er det kun et fåtall av TV-seerne som kan benytte seg av tilbudet.

Du må ha egen parabol og Canal+

Tjenesten er et samarbeid mellom Norsk Tipping, Telenor-selskapet Zonavi og den franske betal-TV-kanalen CANAL+.

Den store ulempen for spill- og fotballinteresserte TV-tittere er at du foreløpig må ha ditt eget digitale parabolanlegg fra CANAL+. I følge Propaganda vil foreløpig verken kabel-TV-kunder fra UPC, eller Telenor Avidi kunne bruke tjenesten. Også Viasats kunder faller utenom, ettersom du er nødt til å ha en mottagerboks av typen "Media Highway".

Hvor mange?

I tillegg til å ha den bestemte mediaboksen, må du også være registrert som internettspiller hos Norsk Tipping. Et annet ekskluderende element er at du også må koble mediaboksen til telefonledningen. Dette er det nemlig svært mange eksisterende Canal Digital-kunder som ikke har gjort.

- Vi tror de mest ivrige digital-TV-kundene er der på grunn av fotballen. En hypotese er at disse er innovatører og vil være de mest ivrige kundene til å ta slike tjenester i bruk. Vi føler at det er god match mellom tippetjenesten og de fotballinteresserte, sier sjefen for forretningsutvikling i Zonavi, Ole Andreas Ræstad til Propaganda.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer