Fra Sogn til Finnmark

Jo lenger nord, jo større bolig?

Foto: Finn.no
Foto: Finn.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med de 22 kvadratmeterne i bakhodet... Flytter man på seg til Sogn og Fjordane, kan man få en enebolig med mulighet for utleiedel på 238 kvadratmeter til 850.00 kroner.

Man får selvfølgelig også kjøpt mindre leiligheter i Sogn- og Fjordane. En borettslagsleilighet på 35 kvadratmeter med innskudd på 250.000 kroner i Årdal er ikke så oppsiktsvekkende billig i seg selv, for den har jo fellesgjeld. Men når fellesgjelden er under 20.000 kroner, er det kanskje hit du bør dra, dersom drømmen om å eie egen bolig er stor. I Førde er det hakket dyrere. En blokklelighet på 42 kvadratmeter har prisantydning på rundt 770.000 kroner, inkludert fellesgjeld. Og legger du på 10 kvadratmeter til, får du en toroms i Førde, for rundt en million.

I Sogn og Fjordane fikk vi 25 treff på søket vårt.

Møre og Romsdal

I Møre og Romsdal fikk vi 93 treff - og mange store eneboliger til langt under millionen. I Tomrefjord får du en bolig på 181 kvadratmeter til 490.000 kroner, mens du må ut med omtrent dobbelt så mye på Fiskå. Her fant vi en enebolig med garasje, på 169 kvadratmeter til 990.000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer