Framtidas vinnerstrøk: Kjøp bolig her

BOLIG: Er du lur, sikrer du deg bolig i et av strøkene som er på vei oppover både i popularitet og pris. Vi har funnet fram til framtidas boligstrøk i Norges tre største byer.

Møllergata i Oslo ligger i et av strøkene som er på vei opp
Møllergata i Oslo ligger i et av strøkene som er på vei opp Vis mer
Publisert

Det er mange som gremmer seg over at de ikke kjøpte leilighet på Grünerløkka i Oslo tidlig på nittitallet. Andre gnir seg i hendene etter at leilighetene de kjøpte billig på Løkka for ti år siden, nå er blitt millionkåker.

Uansett: Det nytter ikke å gråte over spilt melk. Skal du kjøpe bolig i dag, bør du heller rette blikket fremover og tenke over hvilke strøk som har mest vekstpotensial. Ifølge meglerne har Grünerløkka, St. Hanshaugen og Majorstua i Oslo allerede nådd topp status. Her er rom for mer prisvekst, men noen radikal oppblomstring vil du ikke se her.

Oslos vinnerstrøk

Etter en ringerunde til ulike meglere og Prognosesenteret, kan vi her presentere spådommer om hvilke strøk i Norges tre største byer som vil blomstre i årene som kommer.

Strøk med vekstpotensial i Oslo og omegn: Gamlebyen: – Her har ikke stigningen startet skikkelig ennå. Gamlebyen blir hot. Her planlegges det både opera og Middelalderpark, sier Bjørn Erik Øye ved Prognosesenteret.Alle meglerne vi snakket med er enige om at Gamlebyen har et stort vekstpotensial. Her satses det kulturelt, og bydelen ligger nær sentrum. Mange spår at bydelen vil få samme oppblomstring av småforretninger og kafeer som Grünerløkka. Enkelte meglere mener også at Tøyen og Grønland har mer å gå på før toppen er nådd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer