Frossenpizza trekkes fra markedet

Kan inneholde biter av metallspon.

TREKKES: Et begrenset parti av disse pizzaene trekkes fra markedet. Foto: Orkla
TREKKES: Et begrenset parti av disse pizzaene trekkes fra markedet. Foto: Orkla Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Orkla Foods Norge kaller tilbake et begrenset parti av de to pizzavariantene «Grandiosa Tynn Bunn Kylling & Pesto» og «BigOne BBQ Chicken» fra markedet.

Årsaken er risiko for at små biter av metallspon kan ha kommet i enkelte av kyllingbitene på pizzaene. Det gjelder kun BigOne BBQ Chicken merket «best før 10.04.2023» og Grandiosa Tynn Bunn Kylling & Pesto merket «best før 02.05.2023», opplyser selskapet i en pressemelding.

Feilen i produksjonen ble oppdaget tidlig, og det er derfor kun et lite parti som har funnet veien til butikk opplyser produsenten.

Alle andre pizzaer kan spises som vanlig.

IKKE PLASS: Det er ganske irriterende når man ikke får plass til hele pizzaesken i kjøleskapet, heldigvis finnes det råd! Video: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

- Forbrukernes sikkerhet kommer alltid først, vi ønsker ingen usikkerhet knyttet til produktene våre. Derfor velger vi å kalle tilbake hele partiet som er produsert i den aktuelle tidsperioden for å være føre-var, sier Andreas Fredrik Thoresen, Kvalitetssjef i Orkla Foods Norge i meldingen.

Forbrukere som har kjøpt BigOne BBQ Chicken eller Grandiosa Tynn Bunn Kylling & Pesto med de aktuelle datomerkingene kan kontakte Orkla Forbrukerservice på e-post: forbrukerservice@orkla.no, for å få kompensasjon.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer