Fjerne smuss på dusjvegg

Funker dette i dusjen?

Fjerne smuss i dusjen? Vi testet trikset med svamp og oppvasktablett!

TRIKS: Kan det fungere med oppvasktabelett i dusjen? Vi tester! Video: Linn Merete Rognø Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gamle såperester kan sitte som støpt på flisene i dusjen og selve dusjveggen. Dette kan være vanskelig å vaske bort, men det finnes mange metoder du kan ta i bruk som vil gjøre jobben skikkelig effektiv og mindre slitsom - noe vi i redaksjonen selv har erfart.

Overveldende resultat

Dinside har opp igjennom årene testet flere tips som lover å rengjøre dusjen på 1-2-3, og resultatene har mange ganger overrasket oss svært positivt.

Til én av de absolutt beste metodene vi har prøvd, trenger du bare to billige ingredienser som stort sett alle har i hus: eddik og oppvaskmiddel.

Dusjen blir gullren! Sjekk hvordan vi gjorde det her!

Vi har også kommet frem til at WC-rens er suverent å bruke til rengjøring av dusjen.

Vi ble overveldet av resultatet - her ser du hvorfor!

Svamp og oppvasktablett

Denne gangen bestemte vi oss for å prøve enda et tips som lover å fjerne smuss og gamle såperester i dusjen. Trikset fant vi på nettsiden Tiphero.

Det går ut på å feste en oppvasktablett på en «magisk svamp» - også kalt nanosvamp. Dette er en rengjøringssvamp som skal fjerne flekker og smuss kun ved å fukte svampen med vann. Vi har tidligere sjekket om «magisk svamp» er et så effektivt hjelpemiddel som det produsentene lover at den skal være.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.