Gå trygt og tørrskodd i vinter

Redd for å falle på isen? Det er håp.

Gå trygt og tørrskodd i vinter
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke bare de med nedsatt funksjonsevne som gruer seg til etappen mellom huset og bilen om vinteren. Også mange eldre er lei av å legge lårhalsen i potten hver gang de skal bevege seg utendørs. Heldigvis finnes det muligheter.

Fra varmekabler til varmematter

Trond Kirkvaags legendariske Jacob Winche-Lanche insisterte på varmekabler i oppkjørselen, slik at hans settere kunne løpe tørrskodd hele vinteren.

En helt genial løsning selvsagt, men bare hvis du har råd til det. I takt med de økte strømprisene kan derfor varmematter være et alternativ.

På vei og trapp

IsFritt selger f.eks. dørmatter, trappetrinn og varmematter, og lover en ting: De skal holde inngangspartiet ditt sklisikkert gjennom vinteren.

Se bildespesialen for eksempler:

Slik fungerer det

Alle produktene er laget med samme prinsipp: Mellom to beskyttende overflater av gummi ligger det et elektrisk varmeelement som vil holde cirka 10 grader celcius når matten er påslått. Gummien skal forøvrig gjøre mattene like holdbare som bildekk, og de kan ligge utendørs hele sesongen uten å ta skade av det - selv når de ikke er i bruk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.