Garasje - mer enn et hus til bilen

Har du en garasje har du alle muligheter!

Garasje - mer enn et hus til bilen
Publisert
Sist oppdatert

En garasje kan være så mangt. Fra de usle blikkskurene som det så vidt var plass til å komme seg ut av bilen i til overdådige konstruksjoner med plass både i, over og under til forskjellige aktiviteter.

For de fleste av oss er garasjen først og fremst brukt til oppbevaring, den gjør mye av samme nytten som uthuset eller skjulet på landet. I tillegg til bilen, selvsagt, eller i ekstreme tilfeller i stedet for bilen, som da må stå alene ute om natten.

Når man bygger garasje sørger man gjerne for å få litt ekstra plass, så mye som økonomi, regelverket og tilgjengelig tomteplass gjør mulig.

Vår garasje var allerede på plass da vi overtok huset, og her var den ekstra plassen lagt til i lengden. En dør på siden gir adkomst til den delen som blir bak bilen (den rygges alltid inn).

Alternativ til grusgulv

Ikke alle støper gulv i garasjen, hos oss er det bare en ringmur, og gulvet er bare grus/subbus.

Da vi overtok var det bare noen løse lemmer som var gulv i delen bak bilen. Her hadde tidens tann gnagd flittig, og treverket hadde nesten fullført syklusen "av jord er du kommet..."

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer