Gardin eller persienne?

Forny soverommet med små grep.

Foto: Ifi.no
Foto: Ifi.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke så mye som skal til for å friske opp interiøret. Noen ganger holder det å skifte ut tekstiler, som puter, tepper og gardiner, for å gi rommet et helt nytt uttrykk.

Se også video om hvordan du planlegger soverommet: Et rom - fem uttrykk

Ikke bare er det enkelt, det er også en rimelig måte å pusse opp på. Du slipper både malingssøl og sagmugg. Og, ifølge trendanalytiker Lisbeth Larsen, er det også dette vi helst gjør i økonomiske nedgangstider. I oppgangstider går vi heller løs på de litt større og dyrere strukturelle oppussingsprosjektene, som å bytte gulv, eller totalrenovere baderom og kjøkken.

Med vår boligplanlegger kan du velge mellom en rekke ulike typer gardiner og persienner, og se hvordan det vil gjøre seg i rommet, før du tar turen rundt i butikker for å handle.

Gå rett til Boligplanleggeren

Se video

(NB: Det tar litt tid før videoen lastes inn, husk også at du kan dobbeltklikke i video-vinduet for å se den i fullskjerm-visning.

Hvis ikke du får sett Flash-filmen over, kan du klikke på lenken under for å laste ned i Windows media player format:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer