Gassgrill til folket

Engangsgrill er for feiginger og kull er for pyser. Nå er det gass som teller. Her er over 20 gassgriller som vil imponere naboen.

Publisert
Sist oppdatert

Gassgrill til folket

 1. Bilder & priser av grillene


Stadig flere sverger til gassgrill, og utvalget har eksplodert. Årsakene er flere:

 • Gassgrillene blir fort varme
 • Med gass får du jevn temperatur
 • De er vanligvis enkle å rengjøre
 • Toppmodellene begynner også å få kult utseende.

Trykk her for å se bilder og priser av over 20 gassgriller

Kjøpetips

Hva griller du med? (Avsluttet)
Gass(49%) 780
Kull(28%) 444
Flammekaster(19%) 303
Engangsgrill(4%) 57
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Før du drar kredittkortet i butikken bør du tenke igjennom hva du egentlig trenger:

 • Størrelsen teller
  Mange irriterer seg dessverre grønne over å ha kjøpt en modell med for liten grillflate. Hvis du ofte har flere middagsgjester kan det nemlig bety at du må grille maten etter tur. Ergo - når det endelig blir grillmesterens tur til å spise, vil gjestene være klar for porsjon nummer to.
 • En eller flere brennere De billigste gassgrillene har bare en brenner. Fordelen med flere brennere er at det blir lettere å kontrollere varmen. Vi viser deg gassgriller med alt fra en til hele seks brennere - det skulle holde for de fleste.
 • Kvalitet Billiggrillene er ofte ustabile. Grillen skal stå stødig og må derfor ha robuste ben. Spør alltid om håndtakene holder seg kalde. Blir de varme eller grillen er ustødig, bør du velge en annen modell.

  De dyre modellene er ofte enklere å holde rene. Sjekk f.eks. om den aktuelle modellen har et system for oppfanging av fettet fra grillmaten.

 • Lett å montere? De fleste gassgrillene blir stående på verandaen eller i hagen, det kan likevel være greit å kjøpe en grill som ikke forutsetter at du har fagbrev for å klare å montere den.

Pris?

Den billigste gassgrillen vi fant får du fra 798 kroner. Oppover er det bare din egen lommebok som setter grensene. I tillegg må du kjøpe en gassflaske til rundt 4/500 kroner. Gassflaskene får du etterfylt hos de fleste bensinstasjonene - over tid vil med andre ord driftsutgiftene bli lave.

Vi anbefaler forøvrig at du har to gassflasker. Om du bare har en kan du regne med at den vil gå tom for gass akkurat når gjestene har ringt på døra.

Trykk her for å se på gassgrillene

[Ugjyldig objekt (debatt)]


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer