Geneva Sound System Model S

Tenk at noe så pent kan være så bra.

Skyhøy tafsefaktor på Geneva Sound System Model S Foto: Per Ervland
Skyhøy tafsefaktor på Geneva Sound System Model S Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forstå meg rett; også jeg liker at noe er pent å se på. Alt for ofte ser vi imidlertid at mange produsenter legger for mye vekt på utseendet i stedet for lyd- eller bilde-kvaliteten på produktet de selger.

Heldigvis er det ikke alltid slik.

Geneva Sound System - Model S

Dette er rett og slett et lite iPod-anlegg med radio-funksjon, og selv om det riktignok finnes en linjeinngang på baksiden er dette strengt tatt mest moro for deg som har en eplelogo på lommespilleren din.

Vårt demoeksemplar var knall rødt, men kommer også i sort og hvitt. Uansett hvilken modell du velger er det bare å konstatere at den glatte finishen skriker fingermerker lang vei. Likevel: Det føles så riktig og så vellaget at tafsefaktoren er skyhøy. Et av imponatoreffektene er f.eks iPod-dockingstasjonen, som kun blir tilgjengelig når du har valgt iPod-inngangen. Når du tar iPoden ut av anlegget og velger radio eller slår av, så roterer likegodt dockingen 180 grader og forsvinner inn i selve enheten. Lekkert.

Alle funksjoner kan betjenes via touch-displayet på høyre side, men med mindre du går rundt med hvite hansker i stua vil du antagelig bruke den medfølgende fjernkontrollen i stedet. Med til selve anlegget får du forøvrig et lite bordstativ i børstet aluminium som ganske enkelt skrus fast i undersiden av kabinettet, - uten verktøy selvsagt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer