Genial fjernkontroll - hva med lyden?

Dette er den desidert kuleste fjernkontrollen vi har sett på våre test-TVer. Ikke bare ser den bra ut, den virker godt også.

Publisert
Sist oppdatert

Vi synes det er en gåte at enkelte TV-produsenter bruker store pengesummer på å lage stilige flatTVer, for så å utstyre dem med en slapp og stygg plastdings av en fjernkontroll.

Heldigvis har ikke Philips falt i denne fellen.

Fjernkontrollen er liten og elegant, den er cirka en cm tykk, men gir likevel et meget solid inntrykk. Den ligger godt i hånden og har god respons. Når den i tillegg er utstyrt med en rekke praktiske hurtigtaster er det lite å klage over.

Den kan også styre DVD-spillere fra Philips, men takler dessverre ikke spillere fra andre fabrikanter. Skal vi være ordentlig pirkete savner vi også bakgrunnsbelysning. Likevel: Her har Philips satt en ny standard.

Høyttalerne

Høyttalerne sitter fast i TV-chassiet og kan altså ikke tas av. Til daglig bruk gir de helt akseptabel TV-lyd, og det er en manuell equalizer for fininnstilling. Du kan også aktivere dolby virtuell funksjonen når du skal se på film. Til DVD-bruk anbefaler vi uansett at du kjører lyden via surroundforsterkeren.

Trykk på lenkene for å gå videre i testen: Konklusjon & karakter

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer