Genial løsning på tubeproblem

Av alle ting vi ikke trenger, ønsker vi oss denne aller mest.

SMART: En spenne du trer på (tannpasta)tuben sørger for at ikke en eneste liten dråpe skal gå til spille. Foto: ELISABETH DALSEG
SMART: En spenne du trer på (tannpasta)tuben sørger for at ikke en eneste liten dråpe skal gå til spille. Foto: ELISABETH DALSEG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er noe med tuber. Genialt og praktisk om man er de eneste som bruker dem, men med én gang man er to, blir det krøll.

Én ting er den evige korken av eller på-diskusjonen, men hvordan får man ut alt? Og hvordan unngår man store luftbobler i tuben, som gjør at tannpastaen plutselig skytes ut av tuben, og det blir tannpastasøl over alt?

En metode for å få ut alt er å klippe opp enden og grave (med tannbørsten eller fingre, alt ettersom hva som er inni tuben) for å få ut de siste restene, men dette er ikke spesielt hygienisk.

Det løser heller ikke tubenes iboende ketsjupeffekt, men det gjør produktene under.

Noen er bare praktiske, andre er morsomme, og vår favoritt, fra Alessi, er til og med pen å se på:

Mat på tube er mer enn majones og kaviar: Se tubene vi ikke klarer oss uten

Hvordan klemmer du?

Det er heller ikke bare korken av- og på-diskusjonen som setter sinnene i kok. Klemmeteknikk kan også fort bli et betent tema om man er flere som deler tube, spesielt om tuben er i metall.

Noen klemmer fra enden, noen klemmer etter innfallsmetoden, og andre klemmer konsekvent midt på. For å gjøre det ekstra vanskelig sprekker noen metalltuber opp ved for mye uvøren klemming på ulike steder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer