Skal du lage salat og trenger å kutte opp mange cherrytomater? Det kan ta sin tid, men vi kom over et skikkelig kult triks som gjør jobben litt enklere - og det måtte vi selvsagt teste!
Asjetter som hjelpemiddel
Det du trenger, er to små asjetter og en skarp kniv.
Legg så mange cherrytomater du trenger oppå den ene asjetten, deretter plasserer du den andre asjetten oppå tomatene. Bruk en asjett på toppen som er flat nok til at det blir en liten glipe mellom asjettene og tomatene.

Derfor bør du skylle risen
Hold forsiktig på øverste asjett, men pass på at du ikke trykker den for hardt ned.
Plasser så den skarpe kniven i mellomrommet og skjær gjennom alle tomatene.
Kanskje det krever litt øvelse i starten, men gjør du dette trikset noen ganger, er det lett som bare det!
Gaffeltriks
Skal du kutte opp en stor tomat i like store skiver, skal du få et annet fint triks her:
Du behøver en skjærefjøl, en gaffel og en skarp kniv.

Falmet trykk? Ikke kast den
Trykk gaffelen lett ned på toppen av tomaten - husk å ikke trykke gaffelen altfor dypt ned.
Deretter skjærer du tomaten i skiver ved å bruke taggene på gaffelen som delepunkt.
I videoen viser vi deg trikset!