Genial ovnsdør fra tyske Neff

I høst lanserer hvitevareprodusenten i Norge.

Er du lei av å kræsje med ovnsdøren? Med komfyren fra Neff kan du enkelt skli døren inn under ovnen, slik at du lettere kommer til. Foto: Produsenten
Er du lei av å kræsje med ovnsdøren? Med komfyren fra Neff kan du enkelt skli døren inn under ovnen, slik at du lettere kommer til. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Komfyrdøren. Uansett om du drar den ut, vipper den ned, eller åpner den som en ordinær dør: Den synes likevel alltid å være i veien. Men med den smarte innovasjonen fra tyske Neff, slipper du å kræsje i eller brenne deg på den. Du kan rett og slett bare skyve den inn. Litt som enopp-ned garasjeport.

Slide & Hide (gli og gjem) har selskapet kalt funksjonen, som per i dag er unik på markedet. Den lar deg skyve ovnsdøren inn under ovnen for å gi mer plass når du skal løfte ut eller inn tunge ting. Håndtaket er roterbart, slik at hele operasjonen kan gjøres i en håndvending.

Les også: Ikke glem å tenke på rengjøring når du kjøper komfyr

Bestselger i Storbritannia

Det tyske varmerket er 130 år gammelt, og veleltablert på det europeiske markedet. Har du bodd, eller laget mat, i Storbritannia er sjansen for at du har laget mat på en Neff-komfyr. Det er den største leverandøren av hvitevarer til kjøkkenet i Storbritannia, og den tredje største i Tyskland.

Neff lager stort sett hvitevarer for innbygging i kjøkkenet, og i tillegg til en rekke innovative løsninger setter de design i høysetet. Produktene har vunnet en rekke designpriser for sitt stilrene utseende, blant annet Reddot design award, iF product design Award, i tillegg til Designaward of the Federal Republic of Germany.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer