Genial som PC-skjerm

Vi har brukt Dell-TVen som en vanlig PC-skjerm i flere uker. Det betyr utallige timer med tekstbehandling, photoshop, nettsurfing og dataspill.

Publisert
Sist oppdatert

TVen har både VGA og DVI-inngang. Selv brukte vi DVI, og med skjermkortet satt til 1280/768 ble dette en hyggelig opplevelse. Som vanlig synes vi at 26-tommer er litt stort den første dagen, men etter et par timers bruk ble vi tilvent. Enden på visa var at det ble en reell nedtur å vende tilbake til vår vanlige CRT-skjerm på 17-tommer.

Vi satte også pris på at bilde-i-bilde funksjonen virker i PC-modus. Dermed kan du se på TV samtidig som du skriver i word, noe som er en praktisk finesse vi savnet på LGs alternativ i samme størrelse.

PC-bruk = LCD

Vet du allerede nå at din nye flatTV også skal gjøre nytte som PC-skjerm er det ingen tvil i vår bok: Da må du velge en LCD-TV. Bildet er skarpt og detaljert, og i tillegg slipper du å bekymre deg for innbrenningsproblematikken som alltid lurer i bakgrunnen ved databruk på plasmaskjermer.

Men er en oppløsning på 1280/768 nok? Med unntak av de få profesjonelle brukerne mener vi at dette holder i massevis.

Minnekort?

Grunnmodellen vi hadde inne til test hadde ingen minnekortinngang. Om du ønsker dette er det imidlertid plass i TVens kabinett. En standard kortleser koster 724 kroner via Dells nettsider.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer