Genialt stygg

Deilig design, eller stygt som bare det?

Publisert
Sist oppdatert

Har du tenkt til å pusse opp badet, men vil tenke litt utradisjonelt? Da bør du ta en titt på dette baderomet fra kanadiske Julien. Her blandes kald minimalisme med helt originale innredningsløsninger.

>> Se bildene her

Spesiellt toalett

Kanskje den mest originale av ideene til Julian er toalettet som kan dekkes til. Når du er ferdig på do skyver du et trepanel over doen, slik at den ikke synes. Et must for alle som synes doer er ekle, eller som rett og slett vil få mer ut av kvadratmeterne?

Toalettet har en prislapp på nesten 62.000 norske kroner.

Og om ikke denne spesielle toalettløsningen var nok, kan du løfte opp treverket foran doen. Og hva har du der? Et fotbad, så klart.

>> Se bildene her

Norges styggeste bad

Om du synes dette designtoalettet er stygt, bør du ta en titt på disse badene. For noen uker siden kåret DinSides lesere Norges styggeste bad. Badet til familien Fylkesnes fra Bergen stakk av med den tvilsomme tittelen, samt baderomsmaterialer og utstyr til en verdi av 70.000 kroner.

Badet var bare på 2,5 kvadratmeter, og har ikke blitt gjort noe serlig med på over 50 år. Så det er virkelig på tide med en oppussing.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer