Get fornyer kabel-TV-opplevelsen

Mye å like, men fortsatt noe som mangler.

NY HJEMSKJERM: Dette er den første menyen som møter brukerne av Gets HD PVR etter oppdateringen natt til torsdag. Menysystemet har aldri sett bedre ut. Foto: Øivind Idsø
NY HJEMSKJERM: Dette er den første menyen som møter brukerne av Gets HD PVR etter oppdateringen natt til torsdag. Menysystemet har aldri sett bedre ut. Foto: Øivind Idsø Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kabel-TV-universet er fortsatt et pussig sted å være. Hvem som blir akkurat din leverandør er gjerne helt utenfor din kontroll, og når et styre i et borettslag bestemmer seg for å ta kabel-TV-leveringen opp til vurdering, kan det godt være du blir nedstemt hvis du ønsker en annen leverandør enn den du har i dag.

Har du kabel-TV fra Get, men ønsker å bytte til Canal Digital? Det er ikke uten videre mulig.

Derfor er det ekstra hyggelig når kabel-TV-leverandørene gjør det de kan for å forbedre TV-opplevelsen, og det var nettopp det Get gjorde natt til i går, da de oppdaterte den såkalte HD PVRen til 250.000 Get-kunder.

Les også: Sjekkliste for dårlig digitalTV

Store og små forandringer

Innholdsfortegnelse:

  1. Store og små forandringer
  2. Bedre filmleie
  3. Bestill alt fra boksen
  4. Favoritter: fortsatt ikke helt i mål
  5. Lite nytt om nyheter
  6. Joda - den har innboks
Det er ikke første gang Get oppdaterer TV-boksene sine, men dette er en såpass stor justering at den fortjener en liten mini-test.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer