Obos tilbyr rabatt boligkjøpere

Gir 10 prosent «rabatt» til boligkjøp

Obos skal over de fem neste årene tilby medlemmene minst 8500 leiligheter med nye boligkjøpsmodeller. Målet er å få flere inn i boligmarkedet.

BOSTART OG DELEIE: Slik ønsker Obos å få flere inn på boligmarkedet. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
BOSTART OG DELEIE: Slik ønsker Obos å få flere inn på boligmarkedet. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I Oslo-området betyr opptrappingen at rundt 70 prosent av alle borettslagsleiligheter Obos bygger de kommende årene vil bli lagt ut for salg til Obos-medlemmene med ordningene «Bostart» og «Deleie».

– Det er vanskelig for folk med en vanlig god lønn, som lærere og sykepleiere, å kjøpe leilighet i Oslo alene. Det vi gjør nå hjelper alle som har betjeningsevne og absolutt bør ha en vei inn i boligmarkedet, sier konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i en pressemelding onsdag.

Med «Bostart» kjøper man boligen til rundt 10 prosent lavere pris enn ordinær markedspris. Med «Deleie» kjøper man boligen sammen med Obos.

I andre deler av landet med lavere boligpriser, vil rundt halvparten av alle nye borettslagsleiligheter bli tilbudt med løsningene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer