Test Weber grill termometer

Gir perfekt grillmat - men dessverre mye krangling

En skikkelig vriompeis! Webers supersmarte grilltermometer lover gull og grønne skoger - men sliter med leveransen.

SMART GRILLING? Webers nyeste grilltermometer, Weber connect, skal være så smart at det skal gjøre enhver grill om til en smart-grill - og lover perfekt resultat. Og perfekt blir det - de gangene termometeret faktisk funker som det skal. Foto: Kristin Sørdal
SMART GRILLING? Webers nyeste grilltermometer, Weber connect, skal være så smart at det skal gjøre enhver grill om til en smart-grill - og lover perfekt resultat. Og perfekt blir det - de gangene termometeret faktisk funker som det skal. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

Akk, nei. Så skjer det igjen. Produkter som skal gjøre i utgangspunktet enkle jobber - men så skal det blir så smart at det rett og slett ikke fungerer etter intensjonene.

Som dette nye, supersmarte grilltermometeret til Weber.

Vi gledet oss stort til at det skulle komme, hadde grillmenyen klar og så for oss ukevis med saftig, helgrillet kylling, burgere grillet til perfeksjon, indrefileter grillet møre - og ørret grillet akkurat passe kremete.

Og jo da, det skal grilltermometeret ha: Når det virker, virker det fantastisk bra. Grillresultatet kan ikke bli bedre.

Men det hjelper lite når søndagsmiddagen blir ødelagt av eder og galle etter å ha kranglet med oppdateringer og sammenkoblinger som nekter å gjøre som du vil - og den inntil da perfekte søndagen er lagt i grus og erstattet av en tåke med sinne og frustrasjon.

Så mye for den perfekte grillmiddagen.

Smartere enn noensinne?

Vi har testet det nyeste grilltermometeret til Weber: «Weber connect» smart grilling hub.

Dette er en av de store nyhetene fra Weber denne grillsesongen, og grilltermometeret ble første gang vist under teknologimessen CES i Las Vegas i januar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer