Gjør et ferdigkupp

Finanskrisen har kommet til ferdighusmarkedet.

Lykkebo, en av Block Watnes bestselgere, får du til en lavere pris i vår, fra 1.198.000 kroner. Modellen på bildet med ark koster 1.298.000 kroner. Prisen inkluderer kun innredet hovedetasje.  Foto: Block Watne
Lykkebo, en av Block Watnes bestselgere, får du til en lavere pris i vår, fra 1.198.000 kroner. Modellen på bildet med ark koster 1.298.000 kroner. Prisen inkluderer kun innredet hovedetasje. Foto: Block Watne Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Boligprisene har gått ned det siste halve året, både på nye og brukte boliger. Også tomter har gått ned i pris, og nå vil ferdig- og typehusprodusentene ha sin del av kaken. Har du tomt, er det kampanjepriser på utvalgte ferdighus.

Se bildespesialen lenger ned i artikkelen for bilder og priser.

Spesiallaget for finanskrisen

Norgeshus' arkitekter har formgitt tre boliger, der hovedtanken har vært å holde kostnadene nede. Boligene er også tilpasset husbanklån.

- Vi har tegnet dem slik at de er enkle å bygge, ikke mye utstikk, karnapper, et cetera. Slik holdes byggekostnadene nede, sier Siri Forseth, Markedskonsulent i Norgeshus til DinSide.

- Vi har også fått med oss leverandørene som reduserer prisene på materialer i kampanjeperioden. Og forhandlerne har sagt seg villige til å bygge boligene til en fast pris i kampanjeperioden.

Med i prisen er tømmerleveranse og plate på mark. Har du skråtomt må du altså ut med ekstra kostnader. Rør og elektrisitet er heller ikke med i prisen. - Det varierer endel, slik at det er ikke med i prisen, sier Forseth.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer