Gjør gull av gråstein

Her er løsningen vi liker aller best. Du kan, i mange tilfeller, tjene på søppelet ditt.

Publisert
Sist oppdatert

Slik tjener du penger på søppelet

Det finnes en mengde nettsteder der du kan avertere små og store ting til salgs. Folk kjøper det utroligste, og det skader vel ikke å prøve? Selv byttet vi nylig ovn hjemme, og solgte vår gamle modell for et par tusenlapper på Finn.no.

Vi anbefaler at du legger ut så mange bilder av produktet som mulig, og da er det mest praktisk med nettannonsering. Noen nettsider for deg som vil selge unna:

 • www.rubrikksiden.noEn annonse i stort & smått kategorien som ligger på nett i to måneder koster nå 19 kroner.
 • www.finn.noDu betaler kun 25 kroner for en annonse på Finn torget.
 • www.zett.noEn annonse i stort & smått kategorien på Zett koster 50 kroner.
 • Gratis annonsering

  Har du begrenset nettilgang, eller ønsker en helt gratis annonse tilbyr noen lokalaviser gratis annonser. Eventuelt kan du henge opp en lapp i nærbutikken. Ulempen er at du når en begrenset mengde potensielle kjøpere - men fordelen er at de er lokale, slik at det er enklere for dem å hente varene.

  Gi-bort pris. Bokstavelig talt

  Folk betaler for de rareste ting, men viser det seg at ingen vil betale for dine rare ting, kan du jo prøve å gi det bort - mot at den glade mottaker kommer og henter dem. Da slipper du både transportkostnader og avgift ved forbrenningsanlegg. For ikke å snakke om at du sparer både tid og krefter. Du kan også prøve ovennevnte rubrikkanonser eller oppslagstavler i nærmiljøet under flagget "GRATIS". Det burde tiltrekke seg mye oppmerksomhet.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer