Glad i fest og selskap?

Her er det lille ekstra som kan freshe opp et hvert middagsbord.

Men mangler duppedittene? Foto: Colourbox.com
Men mangler duppedittene? Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du er glad i de små detaljene og vil freshe opp festlige lag, kan kanskje noen av disse morsomme produktene gjøre kvelden din.

Her har vi funnet frem til kjøkkentilbehøret du kanskje ikke har, eller visste at fantes. Perfekt for noen, skapfyll for andre. Hvilken kategori disse produktene havner i, lar vi være opp til den enkelte, men har dere lesere noen tips til det lille ekstra, tips oss gjerne i kommentarfeltet under artikkelen.

Les også: Her er kjøkkendingsene vi ikke vil ha i skapet, og Kjøkkenredskapene vi ikke klarer oss uten

Sjekk også ut bildespesialen nederst i artikkelen.

Olivenskåla

I midten av skålen er det seks pinner som gjør det enklere å få tak i innholdet. Du kan for eksempel ha det til diverse frukter, oster og kanskje lage en deilig og ha oppi som du setter midt på bordet slik at alle vennene dine kan forsyne seg. Bollen er i rustfritt stål Pris: Ca. 175 kroner.Hvor: Design-3000.de

Lily Pond Sushisett

Søtt sushisett for deg som er glad i sushi. Her får du med spisepinner, tallerken og en liten skål til soyasaus. I tillegg får du med en liten fisk som holder spisepinnene dine. Du kan kjøpe en Lily Pond Soyasausmugge i tillegg, sjekk ut bildespesialen.Pris: Ca. 570 kroner (Lily Pond Sushisett).Pris: Ca. 180 kroner (Lily Pond Soyasausmugge).Hvor: Design-3000.de

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer