Gladmelding til Canal Digitals kabelkunder

I morgen oppdateres endelig kabelkundenes HD PVR.

Er du kabelkunde hos Canal Digital med HD PVR-boks, bør du ha fått denne SMS-en i dag.  Foto: Per Ervland
Er du kabelkunde hos Canal Digital med HD PVR-boks, bør du ha fått denne SMS-en i dag. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi skjønte fort at noe var på gang. Litt før fire i dag begynte nemlig tipsene å rase inn i innboksen vår fortere enn vi klarte å lese. Og alle hadde samme budskap: Softwareoppdatering fra Canal Digital!

I ettermiddag fikk nemlig Canal Digitals kabelkunder med HD PVR-boks (den med opptaksfunksjon) følgende gladmelding:

    Kundemelding: Onsdag ettermiddag 28/10 får du ny og forbedret programvare på din HDPVR. For å oppdatere dekoderen må du slå den av/på og trykke OK på meldingen du får på skjermen. For mer info se www.canaldigital.no/swoppgradering.Mvh Canal Digital Kabel

Canal Digitals parabolkunder, og kabelkunder med en enkel HD-boks, kunne nyte godt av softwareoppdateringer allerede i begynnelsen av oktober.

En boks til besvær

Debatten rundt Canal Digitals problemboks, og ikke minst manglende softwareoppdateringer, har rast på DinSide siden mars i år. Da Canal Digital lanserte sin første HD-mottaker i 2007, var ikke vår anmelder spesielt begeistret, men siden har det kommet nye, forbedrete modeller på markedet.

Den første HD-boksen med opptak fikk relativt bra omtale, men har siden vært gjenstand for mye diskusjon og debatt på DinSide. Blant annet var ikke programguiden spesielt vellykket. Parabolkundene fikk en runde med softwareoppdateringer i mars, mens kabelTV-kunder har ventet frustrert, uke etter uke, måned etter måned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer