Glassene med knusegaranti

Glassene kan knuse, men kommer likevel med garanti.

De nye Odyssé-glassene våre tåler en fest. Og gjør de ikke det, får vi nye. Foto: Hadeland
De nye Odyssé-glassene våre tåler en fest. Og gjør de ikke det, får vi nye. Foto: Hadeland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjøper du glass i Odyssé-serien fra Hadeland er det viktig at du tar vare på kvitteringen. For de kommer med knusegaranti.

Betyr det at de er uknuselige?

Får nytt om det knuser

- Glassene kan jo selvsagt knuse, men knuser du dem, kan du bare ta med deg stett og evt store glassbiter tilbake til butikken, så får du et nytt, sier Linda Brua, markedskoordinator i Hadeland Glass til DinSide.

Hun forteller at garantien i utgangspunktet kun var ment å gjelde for glass kjøpt det året de lanserte glassene (2007), men at den har blitt utvidet, og gjelder fortsatt. Det er kun glass i serien Odyssé som har denne knusegarantien. Glassene er ment å kunne brukes både av private og i restaurantbransjen, og det stilles derfor ekstra store krav til holdbarhet.

Når ulykken er ute med arvegodset: Her får du kjøpt nytt av utgåtte serier

- Det er brukt en annen type glassmasse i produksjonen av Odyssé i forhold til produksjonen av våre øvrige produkter. Glassmassen som er brukt i Odysséglassene tåler mer, er mer holdbar og mindre utsatt for slitasje. Dette har med sammensetningen i glassmassen å gjøre, sier Brua.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer