Glemte du årets viktigste gave?

Selv en ekte handymann kan havne i nød, om han glemmer julens viktigste gave.

Hva skal du skru med disse, kjære? Bare deg, kjære ... Foto: maisiebroadhead.com
Hva skal du skru med disse, kjære? Bare deg, kjære ... Foto: maisiebroadhead.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens menn bruker mer penger i jakten på gavene, kjøper damene flere gaver og er tidligere igang med julegavehandelen enn gutta. Det viser tall fra DnB NOR og en undersøkelse utarbeidet av TNS-Gallup for kjøpesenterselskapet Steen & Strøm. En drøy uke før julaften hadde fortsatt en av tre menn ikke kjøpt en eneste gave, og bittelillejulaften viser samme type undersøkelse at en av fem menn FORTSATT ikke er igang.

Skrudd design

Så nå når dagen er her, og du plutselig kommer på at du ikke har handlet i tide - hva gjør du? Jo, du kan for eksempel la deg inspirere av designeren Maisie Maud Broadhead. Hun gjør helt vanlige husholdningsartikler om til smykker. Riktignok med forsølving for ekstra glans, men hva med en liten omgang bengalakk?

Vi faller spesielt for skrueøredobbene, og badekarpluggkjedet.

Og ikke stopp ved stjerneskruene når du selvsagt har skuffer og skap fulle av metallisk inspirasjon!

Smykker er ok, men neppe sko ...

Noen vil kanskje også få fot av patentbånd-skoene fra Virtual Shoe Museum, som er som hentet ut fra en verktøykasse - eller et skrekkabinett. Vi vil nok ikke gå så langt som å anbefale at du gir deg i kast med siste-liten-skodesign av denne typen. For selv om du får blod på tann av konstruksjonen, vil vi tro mottaker kun vil få blod på tå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer