God bildekvalitet og enkel i bruk

Billedkvaliteten er det lite å si på, og Atecen er nesten idiotsikker enkel i bruk. Men de store finessene får du ikke.

Publisert
Sist oppdatert

Hadde du satt denne 20-tommeren ved siden av klassens beste LCD-skjermer, ville du nok sett at bildet ikke er fullt så skarpt. Det skulle da også bare mangle, ettersom den er rundt 25.000 kroner billigere.

Til sitt bruk er det likevel ingen tvil: Dette holder i massevis.

Idiotsikker

Vil du justere på bildet får du valget mellom å øke eller senke kontrasten, lysstyrken, skarpheten og fargene. Etter vår oppfatning holder det i massevis, selv brukte vi kun fabrikkinnstillingene.

All justering er forøvrig meget enkelt å utføre, du følger kun anvisningene du får via onscreen-menyene. Den medfølgende bruksanvisnigen er på engelsk og er også enkel å forstå. Selve onscreen-menyene er på engelsk, tysk eller italiensk.

Tekst-TV – og andre finesser

Tekst-TVen fungerer greit, men du må regne med litt venting om du skal bla i undermenyene. Vi noterer også at TVen mangler split-screen og bilde-i-bilde-mulighet.

Prisen tatt i betraktning er ikke det noen overraskelse.

TVen har imidlertid sleep-funksjon, slik at du den slår seg av automatisk etter en viss oppgitt tid, tidsintervallene er 30, 60, 90, 120, 150, eller 180 minutter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.