God kvalitet, men dårlig brukervennlighet

Selv om avspilling av vanlige DVD-filmer går greit, er vi ikke helt fornøyd. For oss er det en gåte at Philips, som er blant de aller beste til å lage brukervennlige TVer, kan slurve slik de har gjort med denne opptakeren.

Publisert
Sist oppdatert

Heldigvis er den grunnleggende innstillingen av Philipsen enkel: Det automatiske kanalsøket fungerte slik det skulle, og vi satte pris på ”Follow TV”-funksjonen, som gjorde at alle kanalene fikk samme rekkefølge som kanalene på TVen.

Klokken stiller seg selv inn via den TV-kanalen du måtte ønsker, og den klarte også å justere seg selv automatisk når vi gikk bort fra sommertid i helgen. Så langt så bra.

Time shift buffer

Hver gang du slår på DVD-opptakeren, vil den begynne å ta opp fra den TV-kanalen spilleren står innstilt på. Time shift buffer står mao. for midlertidig minne. Opptakene som lagres her vil bli automatisk slettet når du slår av spilleren, eller etter en viss tid.

Standardinnstillingen er 3 timer, men du kan øke til 6 timer om ønskelig. Vil du spare på disse midlertidige opptakene og overføre dem til harddisken, må du lagre dem manuelt.

Fordelen med time shift-funksjonen er at du alltid er sikret å få med deg TV-programmet, selv om du skulle bli forstyrret midt i TV-sendingen. Du kan nemlig avspille opptakene som er lagret i det midlertidige minnet fra begynnelsen, samtidig som spilleren fortsetter å ta opp resten av programmet i bakgrunnen. Dette er en praktisk finesse, og minner altså om Pioneers Chase Play-konsept.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer